Desserter

Chokladkaka med hallonsorbet, chokladjord och färska bär 110:- Duorum Late Bottled Vintage Port 10:- / cl Två sorters pannacotta med bärkompott och mynta 95:- Monbazillac jour de fruit 10:- / cl Tre utvalda glasskulor 90:- Tommasi Fiorato Recioto 13:- / cl Ett urval av tre Chokladtryfflar  90:- Duorum Late Bottled Vintage Port 10:- / cl

Medianratter

Klassisk Caesarsallad krispig romansallad med caesardressing, vitlökskrutonger, hackad bacon och riven parmesan135:- Som ovan med kyckling 175:- Som ovan med räkor 195:- Tommasi Le Volpare Soave 95:- Krämig pasta med salvia och isterband från Nässjö chark toppas med ruccola 180:- Patrizi Barbera d´alba 98:- Pappardelle med kyckling och hemgjord tomatsås 175:- Hacienda El Ternero 100:- […]

Förrätter

Råraka med sikrom, finhackad rödlök, créme fraiche och persilja 115:- Patrizi Roero Arneis 90:- Skaldjurssoppa med smak av cognac och citron 110:- Alain Jaume Cotes du Rhone White 98:- Lättrimmad lax med rödlöksgelé, sparris, vispad créme fraiche och brödcrunch120:- Terroir Riesling 100:- Bruschetta med mosad avokado, toppad med chili och vitlöksstekta champinjoner120:- Tommasi Le Volpare […]

Huvudrätter

Ryggbiff från smålandskött med hemgjord klyftpotatis. Serveras med rödvinssås, bearnaisesås, primörer och lökringar 290:- Casisano Rosso di Montalcino 135:- Kyckling ballotin med örter och svamp, serveras med potatiskaka, primörer och morotspuré 260:- Stonewood Pinot Noit 95:- Hamburgare på högrev med cheddarost, chilidressing, salsa och pommes 200:- The Black Shiraz 90:- Höglands glazade revben med bakad […]