Hotell Högland är ett fyrstjärnigt, mycket prisvärt, hotell med nyrenoverade hotellrum. Via riksväg 33 tar det bara ca 30 minuter hit med bil från Jönköping. Axamo flygplats ligger ca 5 mil härifrån. Vår reception är bemannad dygnet runt och hotellet är rökfritt. Från den 1 maj 2019 är vi ett kontantfritt hotell.

Frukost

På ett hotell är frukosten är en viktig ingrediens i vistelsen och ingår alltid i alla boendepaket! Det är en stund att se fram emot och här finner du småvarmt, ägg, grönsaker, gröt och mycket mera så du står dig länge. Vi är ett allergianpassat hotell och låt oss veta om du har eventuella allergier. Önskar du äta frukost innan den öppnar meddelar du vår reception senast kl 21.00 kvällen innan så löser de en frukostbricka.

Hund

Vi har separata rum där det är tillåtet att ta med sig hund. För att vi ska kunna förbereda dem på rätt sätt skall de bokas senast klockan 11.00 ankomstdagen.
Pristillägget är 200:- per natt och rum och då ingår vatten- och matskål samt en egen handduk för hunden eller hundarna.

Bra att veta

Alla våra hotellgäster har fri tillgång till vår Wellness-avdelning med bubbelpooler, massagestolar och nyrenoverad bastu.  I receptionen finns det möjlighet att hyra badkläder.
I Wellness-avdelningen råder lugn och ro, åldersgränsen är satt till 18 år.

På rummen, i restaurangen och i vardagsrummet är det fri WiFi, lösenord får du när du checkar in. Vi erbjuder även parkeringsplats, alternativt avgiftsbelagt varmgarage, i mån av plats.

Barn är varmt välkomna hos oss. Är de under 7 år så bor gratis med sina föräldrar i befintliga sängar. Under sommaren har vi även ett trevligt lekrum för våra yngre gäster.