Förrätt
- Ceviche med torsk, räkor, mangosalsa och koriander
- Skagenröra på danskt rågbröd toppad med citron
- Svamp och parmesan Arancini serveras med Napolitansallad och citrusdressing
Varmrätt
- Ångad torskrygg med pepparrot, picklad fånkål, brynt smör, legymer och dillslungad potatis
- Stekt majskycklingbröstfilé med rödvinssås, ostgratinerad bakpotatis, vitlökssmör och legymer
- Tagliatelle med fläskfilé, champinjoner, basilika, citron och legymer
- Vegansk Pulled Oumphburgare med BBQ-sås, sallad, tomat,
gurka, picklad rödlök och pommes frites
Dessert
- Crème brûlée
- Kökets val av pannacotta med färska bär och mynta
Konferensmeny för utskrift >>
I konferenspriset ingår fritt val av tvårätters meny.
Önskas trerätters middag tillkommer 65:- per person exklusive moms.
Vi ser gärna samma meny till alla deltagare med undantag av allergier.
Kontakta vår konferensavdelning på telefon 0380 13103 eller mejl konferens@hogland.se för bokning.