Konferensmeny med närodlat på Hotell Högland

Förrätt

  • Ceviche med torsk, räkor, mangosalsa och koriander
  • Skagenröra på danskt rågbröd toppad med citron
  • Svamp och parmesan Arancini serveras med Napolitansallad och citrusdressing

Varmrätt

  • Ångad torskrygg med pepparrot, picklad fånkål, brynt smör, legymer och dillslungad potatis
  • Stekt majskycklingbröstfilé med rödvinssås, ostgratinerad bakpotatis, vitlökssmör och legymer
  • Tagliatelle med fläskfilé, champinjoner, basilika, citron och legymer
  • Vegansk  Pulled Oumphburgare med BBQ-sås, sallad, tomat,
    gurka, picklad rödlök och pommes frites

Dessert

  • Crème brûlée
  • Kökets val av pannacotta med färska bär och mynta

Konferensmeny för utskrift >>

I konferenspriset ingår fritt val av tvårätters meny.
Önskas trerätters middag tillkommer 55:- per person exklusive moms.
Vi ser gärna samma meny till alla deltagare med undantag av allergier.
Kontakta vår konferensavdelning på telefon 0380 13103 eller mejl konferens@hogland.se för bokning.