Konferensmeny med närodlat på Hotell Högland

Förrätt

  • Skogssvampsoppa med permesangrissini
  • Skagenröra på danskt rågbröd toppad med citron och dill

Varmrätt

  • Ädelostgratinerad laxfilé med balsamicosky
    och potatibakelse
  • Fläskfilémedaljonger Black and White med pommes frites och grönsaker
  • Pappardelle med kyckling, skogssvampsås och grönsaker
  • Halloumiburgare med dressing, sallad, tomat,
    gurka och pommes frites

Dessert

  • Höstdessert med lingon
    (Karamelliserad mjölk med flingsalt varvad med vispgrädde,
    lingon och kardemummaskorpor)
  • Saffrans- och vaniljglass från lokala Ryssby toppad
    med karamelliserad äpplen och crunch

Konferensmeny för utskrift >>

I konferenspriset ingår fritt val av tvårätters meny.
Önskas trerätters middag tillkommer 55:- per person exklusive moms.
Vi ser gärna samma meny till alla deltagare med undantag av allergier.
Kontakta vår konferensavdelning på telefon 0380 13103 eller mejl konferens@hogland.se för bokning.