Konferensmeny med närodlat på Hotell Högland

Förrätt

  • Gratinerad chèvretoast med betor och honung toppad med rostade solrosfrön
  • Skagenröra på danskt rågbröd toppad med citron
  • Quesadilla med kyckling, tomat, chili och vitlökscrème, går att få med Quornfilé

Varmrätt

  • Stekt lax fylld med färskost och sweet chili, serveras på en bädd av primörer med vitvinssås och dillslungad potatis
  • Bröstfilé av majskyckling i ugn med krämig svamprisotto, vitlökscrème och sauterade primörer
  • Fläskfilé med chimichurri, hyvlad parmesan, rödvinssky, stekta primörer och klyftpotatis

Dessert

  • Äppelpaj i glas varvat med cheesecakecrème
  • Kökets val av pannacotta med färska bär
  • Chokladmousse med bärsås

Konferensmeny för utskrift >>

I konferenspriset ingår fritt val av tvårätters meny.
Önskas trerätters middag tillkommer 70:- per person exklusive moms.
Vi ser gärna samma meny till alla deltagare med undantag av allergier.
Kontakta vår konferensavdelning på telefon 0380 13103 eller mejl konferens@hogland.se för bokning.