Konferensmeny med närodlat på Hotell Högland

Förrätt

  • Tunnbrödsrulle fylld med rökt laxröra på salladsbädd
  • Breasola canapé med pepparrot toppad med persilja
  • Ceviche på räkor med gurkyoghurt toppad med koriander samt nybakad baguette

Varmrätt

  • Pocherad laxfilé på bädd av haricots verts serveras med basilikakräm och kokt potatis
  • Ugnsbakad kycklingfilé med apelsinsås serveras med grönsaksris
  • Fläskfilémedaljonger serveras med örtbearnaisesås samt råstekt potatis

Dessert

  • Hemlagad lingonparfait serveras med kolasås toppad med lingon
  • Blåbärscheesecake toppad med citronmeliss

Konferensmeny för utskrift >>

I konferenspriset ingår fritt val av tvårätters meny.
Önskas trerätters middag tillkommer 55:- per person exklusive moms.
Vi ser gärna samma meny till alla deltagare med undantag av allergier.
Kontakta vår konferensavdelning på telefon 0380 13103 eller mejl konferens@hogland.se för bokning.