Konferenslokal för alla tillfällen

Vid bokning av en konferenslokal skräddarsyr vår kompetenta personal ert konferens till det absolut yttersta. Vårt mål och ambition är att alla våra gäster ska vara nöjda och återkommande.

Vi jobbar för att all möten skall vara säkra och trygga. Hänsyn tas till maximalt antal gäster och personal som får vistas i lokalerna samtidigt. Förutom en ny, förbättrad och mer noggrann rengörings- och hygienrutin i alla rum och allmänna utrymmen, har hotellet också vidtagit åtgärder för att tillämpa kapacitetsbegränsningar för alla rum. Du kan alltid boka din konferens med vetskapen om att våra gästers hälsa och säkerhet är av största vikt.

Small

Lokalerna lämpar sig för konferenser från 2 -15 personer. Vi möblerar efter era önskemål. Ljudanläggning och webbkamera med 4K upplösning ingår samt LCD projektor/Display. Trådlöst 100Mbs nätverk ingår också och det finns uttag för trådbunden uppkoppling till internet.

Medium

Lokalerna lämpar sig för konferenser från 15 – 20 personer. Vi möblerar efter era önskemål. Ljudanläggning och webbkamera med 4K upplösning ingår samt LCD projektor. Trådlöst 100Mbs nätverk ingår också och det finns uttag för trådbunden uppkoppling till internet.

Large

Hotell Högland - konferenslokal Stor

Lokalerna lämpar sig för konferenser från 25 personer och uppåt. Då lokalerna är väl tilltagna finns stora möjligheter för att anpassa möbleringen efter era önskemål. De är utrustade med ljudanläggning som även går att använda till konferenser i Teams, Zoom mm. Webbkamera med 4K upplösning ingår och LCD projektor. Trådlöst 100Mbs nätverk ingår också och det finns uttag för trådbunden uppkoppling till internet.

BOKA ONLINE