Våra besökares och medarbetares hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet och vi följer naturligtvis våra myndigheters rekommendationer och regler med anledning av coronaviruset.

Regeringen tog den 27 mars beslut, på rekommendation av Folkhälsomyndigheten, att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från och med söndag den 29 mars till 50 personer. Beslutet gäller tills vidare. Hotell Högland agerar självklart i enlighet med detta beslut i samtliga avseenden det påverkar vår verksamhet.

Vi håller öppet för dig som vanligt. Både hotell och restaurang är öppet för frukost alla dagar, lunch måndag – fredag och kvällar med begränsad meny måndag – lördag. Se vidare på www.hogland.se/restaurang. Renlighet och hygien är alltid högt prioriterat hos oss. I dessa tider har vi utökat våra rutiner för att du skall känna dig trygg och bekväm under din vistelse i vårt hus.

För din trygghet

  • Vi följer riktlinjer och rekommendationer från lokala hälsovårdsmyndigheter och alla medarbetare hos oss får löpande del av ny information om Covid-19.
  • Informationsskyltar och instruktioner om allmänt förebyggande åtgärder finns för att förhindra smittspridning.
  • Vi utför mer frekvent städning av publika utrymmen.
  • Stationer med desinfektionsmedel finns utplacerade receptionsdisken, restaurangentrén och frukostmatsalen.
  • Personal som har symptom stannar hemma..

Från den 25 mars har vi, enligt Folkhälsomyndighetens nya krav på skärpt säkerhet i restaurangmiljöer, vidtagit ytterligare åtgärder för att förhindra trängsel mellan människor i köer, vid bord, bufféer eller bardiskar för att besökare ska kunna hålla avstånd mellan varandra.

För hotellgäster

  • Möjlighet till tidig incheckning och sen utcheckning.
  • Fri om- och avbokning fram till kl 11.00 på ankomstdagen

Vi uppmanar naturligtvis alla gäster som planerar att besöka oss och känner av sjukdomssymptom att stanna hemma.

Mer information om coronaviruset hittar du på Vårdguiden 1177. Läs mer om Covid-19 på folkhälsomyndigheten.se.