• Grillad Entrecôte från Höglandskött serveras med örtbearnaisesås, bakad poatis och tomatsallad280:-
    Stonewood Zinfandel 98:-
  • Vildsvinsschnitzel med ljumna legymer serveras med lingonsmör och klyftpotatis 210:-
    Giol Merlot 115:-
  • Rosastekt ankbröstfilé med apelsin och salviasås serveras med grönsaksris 240:-
    Stonewood Pinot Noir 98:-
  • Hamburgare på högrev serveras med cheddarost, chilidressing, salsa och nachos 195:-
    The Black Shiraz 95:-
  • Smörstekt marulk med murkelsås och pressad potatis 230:-
    Poggio Al Tufo 132:-
  • Ugnsbakad lax serveras med avokadokräm och vitlöksstekta haricot veres i ris 210:-
    Frappato 100:-
  • (V) Grillade bönbiffar med avokadokräm serveras med Girandolesallad 175:-
    Fuller’s India Pale Ale 50cl flaska 85:- alternativt Barbera d’Alba 115:-