Fira påsk på Hotell Högland

Vi har satt ihop påskpaket för barnfamiljen med aktiviteter, tacobuffé, logi och stor frukostbuffé. För de lite äldre blir det trubadur med musikquiz i samband med en trerätters middag.
För dig som är ny på Hotell Högland så är vi ett fyrstjärnigt hotell som ligger mitt i centrum av Nässjö city med resecentrum som granne. Det är väldigt smidigt att ta tåg till Nässjö då det går direkttåg från många orter. Testa på SJ site hur enkelt du kan ta dig hit www.sj.se.

Påskpaket med Wellnessavdelning för barnfamiljen.

Påskpaket för barnfamiljen

På påskdagen så ingår det en timme i vår Wellnessavdelning som har bubbelpooler, massagefåtöljer, fotkar, bastu och träningslokal. Se mer av den här >>
En hel timmes spel på hotellets egen inomhusbana för boule.
Skattjakt för barnen med påskägg som vinst.
Tacobuffé på kvällen.
Logi i familjerum
Vår stora frukostbuffé

Boka påskpaket för barnfamiljen här >>

Påskpaket för de lite större

Då firar vi tillsammans med trubaduren Daniel Undfors. Han bjuder oss på musikquiz och spelar trallvänliga låtar under kvällen. Det serveras en välkomponerad trerätters middag och innan ni sätter er till bords serveras ni en välkomstdrink. 
I påskpaketet ingår också logi och frukostbuffé.

Boka påskpaket påskafton här >>

Restaurang Högland där vi serverar middag och frukost i samband med påskpaket.

Hotell Högland

Hotellet ligger centralt beläget vid både Resecentrum och Stortorget i Nässjö city. Men det är bara ett stenkast till Stadsparken med både promenadstråk och stor lekpark. Vill man göra en utflykt så erbjuder Lövhults friluftsområde både lekpark och många olika promenadstigar. Femman som vi säger är ett elljusspår på 5 kilometer som är asfalterad vilket gör att det är lätt att promenera med barnvagn.

Vi har de senaste åren renoverat alla rummen, restaurangen och lobbyn så hotellet är väldigt fräscht. På hotellvåningarna finns över 40 olika historiska tavlor från Nässjö för den som är historieintresserad. I påskpaket ingår det givetvis snabbt WiFi vid din vistelse på hotellet.

Boulbanan