Tänk dig vägar i natur med både öppna landskap, sjöar, dalar och toppar. Det är så det ser ut runt Nässjö som erbjuder massor av möjligheter för motorcykelåkning. Guiden Jonny Adolfsson visar dig de bästa platserna och den finaste åkningen under turen.

Turen startar vid hotellet där vi beger oss till Nässjö gamla kyrka, mot Aneby och Stalpet. Därifrån tar vi oss vidare till Stjärneborg och Malte Liewen Stierngranat grav som byggd som en mindre pyramid. Därefter går turen vidare förbi Hullaryd, Adelöv och mot Björkenäs Moped- och motorcykelmuseum med gamla mopeder bland annat. Sen tar vi oss upp mot sjön Bunn och det vackra landskapet till Östanå slott och en fika eller glass vid Grännaberget.

När vi fikat färdigt beger vi oss mot Örserum och Adelöv där vi kör norrut till Hemma på Hult för ett eventuellt stopp. Färden går vidare till Duvebo genom Tranås mot Hestra och ut på Torpön där vi äter lunch.

Efter lunchen tar vi färjan över Sommen till Brandsnäs  mot Malexander runt sommen till utsikten Kungabordet i Norra Vi. Sedan besöker vi Asby med Sveriges största granar för att bege poss till Brostorp där de säljer ost och Ostkaka.

Efter det stoppet kör vi till Bodsjö träslott vidare till Askeryd förbi Skullaryds älgpark. Turen går sedan hemåt genom Flisby förbi pampiga Solberga kyrka till Anneberg genom Lövhults friluftsområde sedan avslutar vi vid hotellet.

Turen är ungefär 15 mil och startar klockan 9.00 i lobbyn för lite genomgång. Ni kommer tillbaka vid 17.00 tiden till hotellet och då kan ni njuta av vår wellnessavdelning. Där finns bubbelpooler, massagefåtöljer, bastu och en speciell avdelning för fötterna. Här finns även ett gym om du vill träna.
På kvällen serveras ni en tvårätters middag i vår restaurang.

Detta ingår i paketet:

  • Frukostbuffé
  • Tvårätters middag
  • Logi i dubbelrum
  • Entré till wellnessavdelningen
  • Dagstur med egen motorcykel

Pris från 1290:- per person

ONLINEBOKNING

Om du vill hyra motorcykel kan du göra detta via Jonny på hans egen hemsida Motorcycle Tours