Förrätter

Murkelsoppa toppad med rostad parmesan och vitlöksbröd 115:-

Balsamicobakad körsbärstomat serveras med basilikacréme på mördegsbotten smaksatt med parmesan 95:-

Carpaccio på Höglands vis med tunt skivad oxfilé, olivolja, svartpeppar, parmesan, pinjenötter och romansallad 115:-

Skagenröra serveras på grovt bröd 110:-

Varmrätter

Ryggbiff serveras med pommes frites, bearnaisesås och stekta primörer 290:-

Hamburgare på högrev med skagenröra, dressing, sallad, gurka, tomat och pommes frites 200:-

Hamburgare på högrev med cheddarost, dressing, bacon, sallad, tomat, gurka och pommes frites 200:-

Stekt torskrygg serveras med rödvinssås, potatiskroketter, krispig bacon och primörer 230:-

Fläskfilémedaljonger serveras med rosépepparsås, friterad rödlök, primörer och pommes chateau 230:-

Pasta & sallad

Pappardelle med krämig ädelostsås, primörer samt citrus och pepparmarinerad kycklingbröstfilé 175:-

Pappardelle med krämig ädelostsås och fläskfilémedaljonger 175:-

Vegetarisk alternativ, Pappardelle med krämig ädelostsås, primörer och falafel 175:-

Desserter

Banana split på Höglands vis med friterad banan, grädde, hemgjord chokladsås och vaniljglass från lokala Ryssby 110:-

Mörk chokladkaka serveras med hallongrädde. Laktosfri, vegansk och glutenfri 95:-

Key lime mousse serveras med fruktsallad 95:-