Filmbyn-Exhibition-26-landscape-webVälkomna att besöka oss på Hotell Högland och trevliga filmbyn i Mariannelund i sommar. Vid ankomst till hotellet väntar barnens incheckning med skattkista där barnen får välja varsin present. Vi har även ett lekrum och en sommarmeny som är anpassad att falla i smak för hela familjen.
Välkomna med er bokning!

I Filmbyn får du uppleva inspelningsmiljöer från klassiska barnfilmer som Emil i Lönneberga, Saltkråkan och Pippi Långstrump m.fl. Kliv in i filmens värld i en utställning som är skapad i Astrid Lindgrens anda. Här får du se klassiska studiobyggen och originalkostymer från filmerna, sjunga till filmmusik, skapa egna filmer och uppleva andra interaktiva miljöer. I Upplevelseskogen utanför huset kan man också hitta spännande aktiviteter.

Dessutom kan du passa på att besöka vårt café, vår shop och någon av alla 12 inspelningsplatser som ligger i närheten, såsom Katthult och Bullerbyn.

I närheten av Filmbyn finner du också Astrid Lindgrens värld och Astrid Lindgrens Näs samt vackra småländska omgivningar med sjöar, landskap och torp.

Kontakta receptionen om ni är annat antal personer för paketpris.

BOKA ONLINE