Eksjö International Tattoo är ett av Sveriges tre etablerade och det äldsta igångvarande tattoet. Föreställningen där ungdom, fritidsmusikanter och professionella ska mötas och agera tillsammans över alla gränser i generationer, traditioner och nationer utomhus i en pittoreskt inramad stadskärna. Den fantastiska föreställningen avslutas med att alla musikanterna spelar tillsammans.

Välkommen till Hotell Högland för att uppleva en helg av avslappning med god mat, sköna sängar och Eksjö International Tatto.
Innan ni tar er till Eksjö där föreställningen är, kan ni slappna av i vår Wellnessavdelning och avnjuta en tvårätters middag utvald av vår köksmästare.
Efter en god natts sömn står vår stora frukostbuffé uppdukad.

Tattoopaket 1
Detta ingår:

 • Entré till Wellnessavdelningen
 • Tvårätters middag
 • Entré till Eksjö International Tattoo med sittplats på sektion 2.
 • Logi i dubbelrum
 • Frukostbuffé

Pris 1195:-/person

Tattoopaket
Detta ingår:

 • Entré till Wellnessavdelningen båda dagarna
 • Enrätters middag
 • Tvårätters middag
 • Entré till Eksjö International Tattoo med sittplats på sektion 2
 • Logi i dubbelrum 2 nätter
 • Frukostbuffé 2 dagar

Pris 1870:-/person

Uppgraderingar
Sittplats på långsidan av läktaren 150:-
Trerätters middag 70:-

Alla priser avser per person

ONLINEBOKNING

Ett ungt fokus

Eksjö International Tattoo har alltid haft som mål att ge unga musiker möjlighet att få delta sida vid sida med seniora amatörmusiker och professionella. Därför har alltid minst en ungdomsmusikorkester deltagit under Eksjö tattoos historia. Det finns många skäl till det. – Vi har ett ansvar att förvalta blåsmusikstraditionen samt föra den vidare till kommande generationer, säger Thomas Samuelsson. Det är en tydlig ledstjärna i planeringen och vår förhoppning är att det kommer bli tydligt på många olika sätt –såväl ur ett deltagare-, innehåll- som publikperspektiv.

Detta är Eksjö International Tattoo

Tattoo är en musikalisk föreställning med militära förtecken. 1989 arrangerades det första tattooet i Eksjö och sedan dess har staden sett orkestrar från världens alla hörn under de 11 gånger det varit tattoo i Eksjö. Mest långväga är The Derwent Concert and Marching Band från Tasmanien som medverkade 2001. Eksjö International Tattoo är idag ett av Sveriges tre etablerade, och det äldsta igång varande tattooet. En bärande vision i skapandet av ett givande program i Eksjös tattooer är att ungdom, fritidsmusikanter och professionella ska mötas och agera tillsammans över alla gränser i generationer, traditioner och nationer. Detta utspelar sig som ett traditionellt tattoo ska, utomhus, där arenan är pittoreskt inramad i stadskärnan, och drar publik i tusental från hela Sverige men även andra länder. Eksjö International Tattoo genomförs av den ideella föreningen med samma namn, på uppdrag av Eksjö kommun och i samverkan med Försvarsmakten, Eksjö garnison.

Läs mer på Eksjö International Tattoos hemsida: www.eksjotattoo.se