Vintips

Grillad kalventrecôte: Rex Goliath Zinfandel
Vildandsbröst: La Légende d’Hélios
Grillad ryggbiff: Fairview Shiraz
Hamburgare på högrev : Camden Park Carbenet Sauvignon alternativt Fuller’s India Pale Ale
Stekt panerad abborrfilé: In Pork We Trust Bianco
Ugnsbakad laxbakelse: Camden Park Chardonnay
  • Grillad kalventrecôte med pepparrotskräm serveras med potatis och rotfruktskaka 280:-
  • Vildandsbröst serveras med plommonsås och potatisgratäng 240:-
  • Grillad ryggbiff från Höglandskött, serveras med friterad klyftpotatis och skogssvampsås 260:-
  • Hamburgare på högrev serveras på klassiskt vis med cheddarost, bacon, sallad, tomat,
    lök samt pommes frites 195:-
  • Stekt panerad abborrfilé serveras med svamprisotto 220:-
  • Ugnsbakad laxbakelse fylld med skaldjurstartar, serveras med Noilly Pratsås och puré av blomkål och potatis 250:-