Vintips

Grillad entrecôte från Höglandskött Ramón Bilbao Edicíon Limitada
Hjortytterfilé Côtes du Rhône La Bastide Saint Dominique
Vildsvinsytterfilé Unico Montepulciano d’Abruzzo
Hamburgare av högrev Fuller’s India Pale Ale, öl
Pocherad hälleflundra Jean Remy Haefflin Riesling
Gratinerad röding Mar de Frades Albariño
  • Grillad entrecôte från Höglandskött, serveras med café de paris smör, husets tomatsalsa och hemgjorda chips 230:-
  • Hjortytterfilé serveras med portvinssky, potatis och skogssvampbakelse samt legymer 240:-
  • Vildsvinsytterfilé serveras med blåbärssås smaksatt med enbär samt ostgratinerad potatisgratäng 190:-
  • Hamburgare av högrev serveras på klassiskt vis med cheddarost, bacon, sallad, tomat, lök samt pommes frites 185:-
  • Pocherad hälleflundra med skirat smör och pepparrot toppad med räkor,serveras med pressad potatis 260:-
  • Gratinerad röding med hummersås serveras med duchessepotatis 220:-