Konferensmeny med närodlat på Hotell Högland

Förrätt

  • Skagencanapé på mörkt bröd serveras med dill och citron
  • Västerbottenpaj toppad med rödlök och stenbitsrom
  • Mozzarellasallad med lufttorkad skinka

Varmrätt

  • Ugnsbakad laxfilé med dillhollandaise och kokt potatis
  • Fylld schnitzel med skinka och ost serveras med rödvinssås och råstekt potatis
  • Ugnsbakad kycklingfilé serveras med skogssvampsås och potatisgratäng

Dessert

  • Husets blåbärspannacotta
  • Kladdkaka med lättvispad grädde

Konferensmeny för utskrift >>

I konferenspriset ingår fritt val av tvårätters meny.
Önskas trerätters middag tillkommer 55:- per person exklusive moms.
Vi ser gärna samma meny till alla deltagare med undantag av allergier.
Kontakta vår konferensavdelning på telefon 0380 13103 eller mejl konferens@hogland.se för bokning.