Konferensmeny med närodlat på Hotell Högland

Förrätt

  • Het exotisk sallad med parmaskinka
  • Skagenröra med räkor och rökt lax på kavring
  • Rökt lammfiol på salladsbädd serveras med pepparrotskräm smaksatt med äpple

Varmrätt

  • Stekt panerad abborrfilé serveras med en puré av potatis och blomkål samt kall skaldjurssås
  • Helstekt fläskfilé serveras med skogssvampsås och råstekt potatis
  • Ugnsbakad kycklingfilé serveras med apelsinsås och potatisgratäng

Dessert

  • Saffranspannacotta med hallonröra
  • Hjortonparfait toppad med riven mörk choklad

Konferensmeny för utskrift >>

I konferenspriset ingår fritt val av tvårätters meny.
Önskas trerätters middag tillkommer 55:- per person exklusive moms.
Vi ser gärna samma meny till alla deltagare med undantag av allergier.
Kontakta vår konferensavdelning på telefon 0380 13103 eller mejl konferens@hogland.se för bokning.