Konferensmeny med närodlat på Hotell Högland

Förrätt

  • Kalkonrullar med ostsallad serveras på salladsbädd
  • Skaldjurssallad med apelsin- och ingefärsdressing serveras med baguette
  • Rökt laxcanapé serveras med pepparrotsgrädde

Varmrätt

  • Vitvinspocherad laxfilé serveras med gräslökssås samt potatis- och broccolibakelse
  • Panerad rapsgriskotlett serveras med choronsås och råstekt potatis
  • Ugnsbakad majskycklingfilé med champinjonsås serveras med potatisgratäng

Dessert

  • Halloncheesecake i glas toppad med mascarpone
  • Baileysparfait serveras med chokladsås

Konferensmeny för utskrift >>

I konferenspriset ingår fritt val av tvårätters meny.
Önskas trerätters middag tillkommer 55:- per person exklusive moms.
Vi ser gärna samma meny till alla deltagare med undantag av allergier.
Kontakta vår konferensavdelning på telefon 0380 13103 eller mejl konferens@hogland.se för bokning.