Konferensmeny med närodlat på Hotell Högland

Förrätt

  • Rökt svensk renstek med pepparrotsfärskost serveras på kavring
  • Krispig sallad med gravad lax toppad med senapsdressing
  • Krämig canapé med kräftstjärtar och rökt lax

Varmrätt

  • Majskyckling med champinjonsås och ugnsbakad potatis
  • Helstekt fläskfilé serveras med potatisgratäng och rosépepparsås
  • Halstrad gösfilé serveras med sikromsås och kokt potatis

Dessert

  • Jordgubbsmousse toppad med riven choklad
  • Apelsinchokladkaka serveras med lättvispad grädde

Konferensmeny för utskrift >>

I konferenspriset ingår fritt val av tvårätters meny.
Önskas trerätters middag tillkommer 55:- per person exklusive moms.
Vi ser gärna samma meny till alla deltagare med undantag av allergier.
Kontakta vår konferensavdelning på telefon 0380 13103 eller mejl konferens@hogland.se för bokning.