Fredag den 26 april dukar vi upp vårbuffén. Det blir grillad kycklingfilé, örtmarinerade köttspett, ljummen potatissallad, italiensk pastasallad, focaccia med oliver, baguetter, barbecuesås, aioli, tomat- och mozzarellasallad, ört och grönsallad.
Pris: 99:-

Till detta rekommenderar Eldar Poggio Anima Toscana ett italienskt rödvin alternativt Hemisferio Sauvignon Blanc ett vitt vin från Chile. Om man önskar ett alkoholfritt vin så rekommenderar han Barrels and Drums Merlot som rödvin alternativt Barrels and Drums Chardonnay vitt vin.
Vinet kostar 45:- per glas och det alkoholfria 39:- per glas under After Worken.

Är man sugen på öl så har vi erbjudande på Småland fatöl 45:- och Bryggmästaren flaska 35:-, priserna gäller under After Worken.

After Worken pågår från klockan 16.00 till 21.00 restaurangen är öppen till klockan 24.00.
Buffén står framdukad till klockan 19.00.

Boka gärna bord på 0380-13102 och restaurang@hogland.se

Välkommen!

PLats: Restaurangen