Fyll en helg med upplevelse stämning och en god natts sömn.
Boka vårt stadsfestpaket som förutom logi och frukost innehåller biljett och buss till Eksjö stadsfest.

Välkomna med er bokning!

  • Logi i dubbelrum
  • Frukost
  • Entré till Wellnessavdelningen
  • Entré till Eksjö stadsfest en dag
  • Buss Nässjö Eksjö tur och retur

Pris 975:- per person
Enkelrumstillägg 300:-

Eksjö stadsfest 2018

Eksjö stadsfest arrangeras av föreningen Fiesta Eksjö och arrangerades för första gången 2008. Festivalledningen det vill säga föreningens styrelse är helt oarvoderad och till dess hjälp engageras varje år ca 400 funktionärer och ett antal andra ideella föreningar i närområdet.

I dag är stadsfesten en given och viktig tradition i Eksjö och får anses vara en av de största festivalerna i Småland som lockar över 26 000 besökare varje år.

På festivalområdet, som ligger insprängt på Stora torget och i Gamla Stan i den unika trästaden Eksjö placeras varje år sju olika scener och cirka 70 olika artister men även annat så som matknallar av alla de slag, mat- och öltält, dansbanor, aktiviteter för barn, gatukonst, gatuartister och mycket mer. På vårt ungdomsområde har vi också ett DJ tält och DJ skola.

Eksjö Stadsfest bokar inte bara Sveriges största artister, vi bokar också massvis lokala och icke lokala rookieakter. Eksjö Stadsfest har sedan starten vurmat för den yngre och för all del ibland äldre icke etablerade skaran artister och ger därför dessa artister stora möjligheter att synas och låta för en större publik.

Läs mer om Eksjö stadsfest på deras sida >>

BOKA ONLINE